top of page

Tape your 

Place :

Why:  Faciliteer bewegingsvrijheid?

In onze wereld bestaat onbewust of bewust alles uit kaders waarin we wel of niet iets mogen of moeten. Deze routings of kaders werken zo goed omdat we in onze evolutie beeld taal die als eerste hebben ontwikkeld denk maar eens aan onze symbolen.  Deze taal is zo sterk omdat hij zonder woorden van uitleg bijna automatisch begrepen wordt.

Om je deze taal naar je hand te zetten, autentieker te maken en in te zetten als ontwikkeling tool binnen School en Bedrijf bieden wij oplossing om daar samen uit te komen.

How: door spel en ontwikkeling en experiment, in/op interieur of exterieur, claimen en opeisen en kader met touw en tape gaan we gedurende 4 uur met een korte introductie vooraf aan de slag.

In kleine groepjes, werken we 2 opdrachten uit, waarna iedere groep een presentatie houd over hun bevindingen eb ideeën .

Deze bevindingen zullen we begeleiden naar een groter inzicht en bewustwording van jezelf en je omgeving.  

What: Hoe te leven in een aaneengesloten wereld? Leer je omgeving lezen.

Dit is uitermate geschikt voor onderwijs, teambuilding en teamuitjes. De opdracht daagt je uit om de regels om te buigen naar je eigen inzicht... out of de box denken stimuleren. De basis gebruiken om je bewust te maken van een plek en die toe te eigenen, betekenis aan lokatie toekennen, de condities en richting te bepalen, met meer bewustzijn informatielaag aan te brengen en sturing te geven aan de ruimte.

IMG_3921.jpg
IMG_4348.jpg
IMG_0450.PNG
IMG_7760.jpeg
IMG_1095.JPG
IMG_1096.JPG
IMG_1109.JPG

Waarom

Met Ons

 

Wil je meer richting geven aan je bedrijf?

Of verbinding zoeken met andere partijen?

Met je team?  Of verbinding leggen tussen afdelingen om onderlinge banden te versterken?

 

Wij leren je het verschil te maken. 

Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden. Van workshops en trainingen tot aan waardevolle inspiratie bijeenkomsten. De beleving staat centraal. Vanuit de beleving worden nieuwe inzichten ontwikkeld. 

Wij kunnen jouw business helpen "het conceptueel denken" te vergroten en zo problemen en de oplossingen in een breder kader te plaatsen. 

bottom of page