top of page

Work

Shops:
Hands-on: scholen/bedrijven.

 

Leren door spel-plezier en ontwikkeling (bouwen van constructie) we passen proces gerichte didactiek toe. "eureka” momenten

wisselen we af met opdrachten en doelstellingen, hier door verrijkt ons inzicht  en kunnen maakprocessen goed in beeld brengen.
 

Dit is uitermate geschikt voor scholen, kleine groepen, teambuilding en teamuitjes.
 

Hier gaan we aan de hand van een maken en oefening werken aan procesvorming.

Deze workshop kan aansluiten bij begrippen als perspectief, waarneming, positie, verbeelding wensen en gedrag veranderingen.
 

Training:

Full

Motion

Organisatie/Persoonlijk
How: leren-spel-plezier-ontwikkeling (bouwen van constructie)
What:”Landmark” bekijk je project eens van boven.
Dit is uitermate geschikt voor teambuilding en teamuitjes om Impact te maken.
Een landmark bouw je met kennis van zaken? We gebruiken de geometrische vorm om oefening uit te werken die zichtbaarheid en bewustwordings processen aanwakkert. Deze workshop kan helpen verschillende maatschappelijke, sociale en culturele vlakken te raken. We werken buiten met zand, eind resultaat is een Photo-op. Toegevoegd aan een beeldbank voor het participatie project “the Big Picture” van Grofweg (klik) hier voor meer informatie.

 

IMG_7155.jpg
meer weten

Educatie:

Ontwerp

Cyclus:

programma:

De methode van ontwerp cyclus

stelt je in staat om te zien hoe deze processen van ideeën en bevindingen elkaar naadloos opvolgen. Hier in kun je ook doelen stellen en beoordeling schema's aan koppelen.

 

We bieden dit programma aan dat in enkele dagen of enkele weken kan worden ingericht. Hier leer je op een andere manier deze Cyclus aan te vliegen en zo het potentieel van het conceptueel denken te vergroten.

De opdracht daagt je uit om de regels om te buigen naar je eigen inzicht... out of de box denken te stimuleren. 

Zo leer je in een lineair kader conceptuele uitdagingen aan te gaan en uit te werken.

maan dans
meer weten

Web

Shop:

Interieur:

We werken veel met gebruikte materialen. Onze uitdaging is om dicht op de bron te blijven en zo een materiaal een tweede leven te geven. Dit is wel het meest voor gekomen in onze opdrachten, hier door maken en ontwerpen wij meubels welke ook leid tot hele inrichtingen van interieurs.

OA. jaren lang ervaring in het collectief Refunc en met project ontwikkeling bezig te zijn. Shape van decors tot pretparken en dierentuinen, maar ook restauratie van panden, opbouwen van studios en huisvesting. Heeft geleid tot het maken van producten op groot en kleine schaal  en custommade te produceren.

IMG_2354.JPG

Ben

IN DE
lUCHT

IMG_2387.jpg

Drone opname:

Organisatie/Persoonlijk
 

Drone film en foto opname!

Huur ons in voor een uur of een dag om jouw projecten vanuit de lucht te kunnen vastleggen.

IMPACT MAKEN

IS JE ANTWOORD

Drone opname nodig?

bottom of page