top of page

The Big Picture:

Why: Wij zijn één met de wereld.

Als kind, maak je je wereld met elke stap een beetje groter. Hoe groter je belevingswereld hoe lastiger het kan worden om te zien welk bijdragen je nu werkelijk levert. Uit zoemen kan heel erg helpen om te zien waar je staat en wat je toegevoegde waarde is, maatschappelijk, op de werkvloer, in je thuis situatie. En maneer je kan zien dat alles in elkaar grijpt kun je het gaan sturen, vormgeven, uitbreiden. We leven niet in een statistische wereld. Hier is jouw kracht en motivatie van belang om de wereld "Jouw wereld" uniek te maken.
 

How: Op locatie (zand) bouwen een van zand gemaakte constructie. Door een

geometrische vorm in het zand aan te brengen scheppen we een vast kader,

we gaan associatief in op het werk met onderwerpen die van te voren aangestipt zijn. We werken aan deze landmark, gedurende 4 uur met een korte introductie vooraf.

What:”Landmark” bekijk je project eens van boven. Dit is uitermate geschikt voor teambuilding en teamuitjes om Impact te maken. Een landmark bouw je met kennis van zaken? We gebruiken de geometrische vorm om oefening uit te werken die zichtbaarheid en bewustwordings processen aanwakkert.

Deze workshop kan helpen verschillende maatschappelijke, sociale en culturele vlakken te raken. We werken buiten met zand, eind resultaat is een Photo-op. Toegevoegd aan een beeldbank voor het participatie project “The Big Picture” van Grofweg (klik) hier voor meer informatie.

grofweg in vorm
IMG_7155.jpg
IMG_3895.JPG
IMG_2195_edited_edited.png
opdracht overleg
inmeten instalatie
15min voorbereiding

Waarom

Met Ons

Wil je meer richting geven aan je Bedrijf, Opleiding of Instantie?

Of verbinding zoeken met andere partijen?

Met je team?  Of verbinding leggen tussen afdelingen om onderlinge banden te versterken?

 

Wij leren je het verschil te maken. 

Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden. Van workshops en trainingen tot aan waardevolle inspiratie bijeenkomsten. De beleving staat centraal. Vanuit de beleving worden nieuwe inzichten ontwikkeld. 

Wij kunnen jouw business helpen "het conceptueel denken" te vergroten en zo problemen en de oplossingen in een breder kader te plaatsen. 

bottom of page